Omgeving

Valkenburg aan de Geul wordt ook wel eens het toeristische hart van Limburg genoemd. De vele attracties in Valkenburg staan garant voor plezier en vermaak voor jong en oud. Zowel bovengronds als ondergronds, actief, educatief of gewoon gezellig. In Valkenburg is er voor ieder wat wils!
De kabelbaan brengt u naar de Wilhelminatoren de uitkijktoren over Valkenburg en naar de rodelbanen. U kunt op de top van de Wilhelminatoren genieten van het adembenemende uitzicht over Valkenburg aan de Geul.
Op de top van de Cauberg in Valkenburg, een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg, ligt het Holland Casino en Thermae 2000.
Pretpark de Valkenier is een familiepark voor jong en oud. U vindt hier leuke en spannende attracties zoals Dino World.
Bezoek ook het themapark Sprookjesbos en herleef de sprookjes in een land vol fantasie een plezier. Laat u meevoeren met de verhalen van Hans & Grietje, Sneeuwwitje, Roodkapje en alle andere sprookjesfiguren.
Maar niet alleen bovengronds ook ondergronds zijn in Valkenburg heel wat bijzondere dingen te beleven. Bezoek bijvoorbeeld de gemeentegrot en maak een rondleiding met de trein door het gangenstelsel en ontdek een boeiend overzicht van kunstuitingen en levensomstandigheden van talloze generaties van mensen.
Bezoek de oude statige stad Maastricht met al zijn winkeltjes en boetiekjes. Met de trein vanuit Valkenburg staat u binnen 10 minuten in het hartje van Maastricht.
Kortom tot ziens in Valkenburg bij Huis ter Geul

Facebook Twitter
×

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van onze speciale en exclusieve aanbiedingen van Huis ter Geul en onze partners.

Privacy Policy & Voorwaarden
U kunt ten alle tijden zich afmelden voor onze nieuwsbrief.